Κάρρυ

Εικόνα περιγραφής πιπεριών

Το curry (κάρρυ) είναι μείγμα πολλών μπαχαρικών που προκύπτει όταν κάποια από αυτά αναμειχθούν με πολύ μεράκι ,πραγματική γνώση και αγάπη ώστε να έχουμε μια νέα γεύση για να αναδείξουμε το φαγητό μας.

Η ιδέα ξεκίνησε από την Ινδία με βασικά συστατικά συνήθως να είναι η κιτρινόριζα, το τζίντζερ, το πιπέρι, το κύμινο, όμως μπορεί να προστεθούν πολλά άλλα και σε διαφορετικούς συνδυασμούς ποσότητας οπότε το μείγμα κάρρυ μπορεί να έχει απεριόριστη γευστική ποικιλία. Μπορεί να είναι ελαφρύ έως πολύ πικάντικο.

Τα μείγματα Ras El hanout και Garam Massala που έχουν γίνει γνωστά τελευταία, είναι είδη κάρρυ.

Τα κάρρυ MASALA Gourmet υπάρχουν σε διάφορες εκδοχές και ταιριάζουν παντού- σε συνταγές με κρέας, ιδίως κοτόπουλο, σε ψάρι αλλά και σε συνταγές με λαχανικά υπόσχεται εξαίρετη γευστική εμπειρία.

 

Είδη Κάρρυ

4608_400x400

Κάρρυ Κίτρινο