Βότανα

Εικόνα περιγραφής Βοτάνων

Η χρήση των βοτάνων στην κουζίνα έχει αποδειχτεί θαυματουργή στο πέρασμα των χρόνων.

H σπιρτάδα της ρίγανης, η μυρωδιά του δυόσμου, η ξεχωριστή χροιά του δενδρολίβανου θα αναδείξουν την απαλή γεύση ενός λαχανικού, ή την δυνατή γεύση του κρέατος.

Ένα κλωνάρι από θυμάρι μέσα στο λάδι, θα του δώσει άλλη προσωπικότητα..

Επίσης, τα βότανα δίνουν όχι μόνο την γεύση τους αλλά και τις ευεργετικές τους ιδιότητες σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία όταν χρησιμοποιηθούν ως αφέψημα.

Στην αρχή, χρησιμοποιήθηκαν τα φυτά που υπήρχαν σε τοπικό επίπεδο, στην σύγχρονη εποχή, έχουμε την τύχη να απολαμβάνουμε τα βότανα από κάθε μέρος του πλανήτη.

Τα βότανα MASALA Gourmet τα έχουμε επιλέξει με μόνο κριτήριο την άψογη ποιότητά τους που υπόσχεται πραγματική απόλαυση για τον καταναλωτή.

 

Είδη Βοτάνων

Κατάταξη ως προς
Εμφάνισε ανά σελίδα