Αλάτια

Εικόνα περιγραφής πιπεριών

Το αλάτι εδώ και αιώνες έχει την αίγλη του πιο σημαντικού συστατικού της μαγειρικής. Το αλάτι συλλέγεται σε διάφορα μέρη της γης και είναι θαλασσινό ή ορυκτό.

Παίρνει τα συστατικά του αλλά και τα χαρακτηριστικά του από τον τόπο παραγωγής του. Έτσι έχουμε το κλασικό, ολόλευκο θαλασσινό αλάτι της Μεσογείου, το αλάτι Περσίας με τις μπλε κουκίδες του, το ροζ Ιμαλαίων και το κόκκινο της Χαβάης με το καθένα να είναι μοναδικό και να χρησιμοποιείται με τον δικό του τρόπο.

Υπάρχει και το αλάτι που έχει υποστεί ελαφρά επεξεργασία για να μας προσφέρει την γεύση του και το ιδιαίτερο σχήμα και χρώμα του. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει το αλάτι σε νιφάδες, το αλάτι το καπνιστό, το λεμονάτο, το μαύρο.

Η μεγάλη ποικιλία αλατιών MASALA Gourmet υπόσχεται ένα γευστικό ταξίδι στα πέρατα του κόσμου

 

Είδη Αλατιών

Ο κατάλογός μας εμπλουτίζεται συνεχώς, νέα gourmet προϊόντα θα είναι σύντομα διαθέσιμα.