Η Εταιρεία NITOR Συσκευαστική ιδρύθηκε το 1996 με σκοπό τόσο την συσκευασία μπαχαρικών εξαιρετικής ποιότητος με το λογότυπο MASALA Gourmet, όσο και την συσκευασία προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας (private label).

Εισάγει και συσκευάζει έναν μεγάλο αριθμό μπαχαρικών και βοτάνων που τα συγκεντρώνει με πολύ κόπο από όλα τα μέρη του κόσμου και με μεγάλη προσοχή για την ποιότητά τους, με σκοπό να προσφέρει νέες γεύσεις , μεγάλη ποικιλία προϊόντων, άριστη ποιότητα, νέες συνταγές για την ελληνική και διεθνή κουζίνα. Δημιουργεί μοναδικά μείγματα μπαχαρικών για την ελληνική και διεθνή κουζίνα με μοναδικές γεύσεις και μεγαλύτερη ευκολία.

Η εταιρεία εφοδιάζει καταστήματα λιανικής , εμπόρους, μεταπωλητές , διανομείς τροφοδοσίας καταστημάτων HORECA και εμπορικούς αντιπροσώπους.

Τα τελευταία χρόνια εταιρείες διανομών του εξωτερικού γνώρισαν τα προϊόντα μας και μετά από επίπονες προσπάθειες τοποθέτησαν τα προϊόντα μας σε τοπικά καταστήματα και υπεραγορές . Η προσπάθεια αυτή θα συνεχισθεί και θα αναπτυχθεί.

Η NITOR Συσκευαστική είναι εγκατεστημένη σε σύγχρονες εγκαταστάσεις με σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό για ποιοτική συσκευασία. Τηρούμε όλους τους κανόνες υγιεινής, τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους και καταβάλουμε μεγάλες προσπάθειες για την προστασία του περιβάλλοντος και την μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος των προϊόντων μας.